hoe werkt het

Hoe werkt het?

Onafhankelijk van een leverancier je complete inrichting leasen of laten financieren, zo werkt het. 

  • In 1 minuut aangevraagd

Elke financiering is uniek
Elk bedrijf is uniek, elke financieringsvraag daarom ook. Wij vinden samen met jou altijd de passende financiering die bij jouw situatie past.

Makkelijker dan ooit een inrichting financieren / leasen
Een financiering krijgen voor een inrichting is nog nooit zo makkelijk geweest. Werkt de bank niet mee
? Dan regelen wij de financiering bij bijv. financieringsplatformen, crowdfunding, investeerders of ons netwerk. 

Zo werkt het
Jij geeft aan wat je nodig hebt, wij zorgen voor een passende financiering en regelen het financiële gedeelte met jouw leveranciers. Heb je nog geen leveranciers? (meubels, interieurbouw, etc.) Dan zorgen wij voor meerdere offertes zodat je altijd het beste aanbod voor de beste prijs ontvangt.

interieur financiering

Stap 1 - Begeleiding naar een passende financiering

De juiste adviseur
Zodra je de aanvraag bij ons hebt ingediend, nemen wij binnen 24u contact met je op om de details en wensen door te spreken. Aan de hand van dit gesprek en jouw regio word je direct gekoppeld aan een van onze adviseurs bij jou in de regio.

Een passende financiering
Wij leggen jouw financieringsvraag voor aan diverse partijen waarvan wij denken dat zij de financiering willen verstrekken. Indien je nog geen goede documentatie van jouw bedrijf beschikbaar hebt, helpen wij jou hierbij.

De juiste financieringsverstrekker kiezen
Samen nemen wij de aanbiedingen door en kiezen wij de partij die het beste past bij jouw wensen en voorwaarden.

Stap 2 - Offertes goedkeuren

Samenwerking met jouw leveranciers
Zodra de financiering rond is, regelen wij het financiële gedeelte altijd rechtstreeks met jouw leveranciers.

Hoe werkt het als ik geen leveranciers heb?
Een groot deel van alle Nederlandse leveranciers is bij ons aangesloten als partner. Wanneer je geen leveranciers hebt zorgen wij ervoor dat jij meerdere aanbiedingen van meerdere partijen krijgt, zodat je altijd de beste prijs voor jouw aanbod ontvangt.

Stap 3 - Oplevering

De oplevering kan starten!
Gefeliciteerd! De financiering is rond. Je kan verder met de groei van jouw organisatie. Na goedkeuring kunnen alle leveranciers direct aan de slag!

Betaling van de financiering
De maandelijkse betalingen voldoe je rechtstreeks aan de financieringsverstrekker, onder de door jou goedgekeurde voorwaarden.

Kom ik in aanmerking?

Verplichte voorwaarden

  • Je wilt minimaal €50.000 financieren
  • De financiering wordt gebruikt voor inrichting, interieurbouw en/of apparatuur

Overige voorwaarden

Je bedrijf voldoet tenminste aan één van de volgende voorwaarden

  • Je bedrijf is winstgevend en heeft een positief eigen vermogen

of

  • Je bedrijf is minimaal 12 maanden geregistreerd bij de KvK

of

  • Je brengt (gedeeltelijk) eigen geld in

Let op! Rentes variëren gemiddeld tussen 2% en 8%. Totstandkoming van een financiering is altijd afhankelijk van goedkeuring door de financieringsverstrekker.

voorwaarden inrichting financiering

Waarom kies je voor financieren via Interieurfinanciering.nl?

Persoonlijk advies bij jou in de regio

Met meer dan 50 adviseurs in het land, zitten wij altijd bij jou om de hoek. Je krijgt altijd een adviseur die jouw ‘taal’ spreekt.

Van financiering tot oplevering

Nog geen bedrijf voor oplevering? Wij helpen jou van de financiering tot aan oplevering. Samen met onze partners zorgen wij altijd voor het beste aanbod voor beste prijs.

Altijd een passende financiering

Wij werken samen met meer dan 80 financieringsverstrekkers, hierdoor weten wij altijd welke financiering bij jouw situatie past.

Referenties van onze klanten

Klant uit Eindhoven
Read More
Samen met 2 partners ben ik een restaurant begonnen in Eindhoven. We hadden al 2 restaurants. Voor het nieuwe restaurant konden wij ongeveer 1/4e van het complete interieur zelf financieren, voor het overige deel hebben wij Interieurfinanciering.nl en hun leveranciers ingeschakeld. Uiteindelijk is door een gesloten crowdfunding campagne de financiering geregeld. Het traject heeft in totaal 5 weken geduurd.
Klant uit Den Haag
Read More
Voor hotel in Den Haag hebben wij een leaseprogramma kunnen afsluiten voor onze nieuwe keuken die gebruikt wordt voor het bedienen van grote groepen en recepties. Interieurfinanciering.nl heeft geholpen met het uitwerken van onze leasewens, die uiteindelijk door een leasepartij is verstrekt voor een periode van 5 jaar, bedankt!
Klant uit Zandvoort
Read More
Voor een strandtent in Zandvoort hebben wij het gehelele interieur, de bouw en het meubilair laten financieren. Onze leverancier heeft ons voorgesteld aan Interieurfinanciering.nl. Zij hebben ons begeleid in het opmaken van alle documentatie, die we vervolgens samen hebben voorgelegd aan een kredietverstrekker voor MKB. Na 4 weken hadden we akkoord en konden onze leveranciers aan de gang, perfect.
Klant uit Waalwijk
Read More
Voor ons bedrijf in Waalwijk hadden wij een bedrijfsrestaurant nodig. Omdat wij het kapitaal voor de verbouwing graag voor andere doeleinden vrij wilden houden, zijn wij door onze leverancier voorgesteld aan Interieurfinanciering.nl . Samen hebben wij het financieringsvoorstel bij drie banken neergelegd, waarvan wij in zee zijn gegaan met de bank met de beste rente.
Klant uit Arnhem
Read More
Voor de gedeeltelijke financiering van onze kantoorverhuizing zijn we door onze projectinrichter gekoppeld aan dit bedrijf. We hadden alle informatie al goed op orde en konden vrij snel starten met onze propositie neer te leggen bij diverse financieringspartijen. Uiteindelijk bleek een MKB financieringsverstrekker met een goede rente voor ons de juiste partij.
Klant uit Brabant
Read More
Voor ons vakantiepark in Brabant hebben wij een nieuw restaurant laten financieren in samenwerking met Interieurfinanciering.nl. Het gehele project, de bouw, meubilair en de keuken is uiteindelijk gedeeltelijk zelf en gedeeltelijk door drie investeerders gefinancierd.
Klant uit Hilversum
Read More
We zijn 2 jaar op zoek geweest naar een partner die onze nieuwe vestiging van ons restaurant wilde financieren, dit is eindelijk gelukt met de hulp van Interieurfinanciering.nl en onze leveranciers. Omdat wij zowel de meubels als interieurbouw wilden financieren, was het een lastige vraag. Uiteindelijk hebben we via een crowdfundingplatform onze droom werkelijkheid kunnen maken.
Klant uit Utrecht
Read More
Voor de bank waren de cijfers van onze horecazaak in Utrecht niet voldoende. Onze leverancier stelde ons voor aan Interieurfinanciering.nl. Zij hebben met wat aanpassingen op onze informatie meer dan financiering weten te regelen. Er is uiteindelijk een investeerder in ons bedrijf gestapt om ons zowel financieel als met kennis te ondersteunen. Wij zijn hier enorm dankbaar voor!
Previous
Next

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Alleen cijfers toegestaan

Start je financieringsaanvraag

1
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!
Powered by