Veelgestelde vragen (FAQ)

Veelgestelde vragen (FAQ)

Een financieringsaanvraag bij Interieurfinanciering.nl is gratis en vrijblijvend.

Wij zijn onafhankelijk en werken samen met diverse financieringspartijen zodat jij altijd de beste financiële oplossing krijgt tegen de beste prijs en voorwaarden.

Om onze dienst gratis, en de diensten van onze financieringspartners zo goedkoop mogelijk, aan jou te kunnen aanbieden kan een financiering alléén tot stand komen wanneer minimaal één van jouw leveranciers bij ons als partner is aangesloten. Leveranciers die wij aan jou voorstellen zijn altijd aangesloten als partner. In alle gevallen moet jouw bedrijf aan deze minimale voorwaarden voldoen.

Overige kosten

Als klant betaal je alléén een vergoeding wanneer je daadwerkelijk het financieringstraject bij een van onze financieringspartners gaat starten en er onderhandeld gaat worden met de uiteindelijke geldverstrekkers. Echter, door het inkoopvoordeel van onze financieringspartners bij geldverstrekkers krijg jij als klant vaak korting op de kosten van een financiering, bijvoorbeeld korting op rente. Onze financieringspartners streven er altijd naar om hun eigen vergoeding ‘terug te verdienen’ zodat jij zo min mogelijk tot geen daadwerkelijke kosten hebt. Een gemiddelde vergoeding bij een van onze financieringspartners bedraagt 2% van het totale gefinancierde bedrag en worden alleen in rekening gebracht wanneer jij schriftelijk goedkeuring hebt gegeven. De kosten worden altijd vooraf aan jou gecommuniceerd.

Rentekosten voor een financiering / lease zijn altijd verschillend per casus, bedrijf, persoon en/of financieringsverstrekker. De gemiddelde rente varieert tussen de 2% en 8%.

Geen probleem! Wij kunnen jou helpen van de financiering tot aan oplevering.

Heb je nog geen leveranciers? (meubels, interieurbouw, etc.) Dan zorgen wij dat onze partners contact met jou opnemen. Zo ontvang je altijd meerdere offertes en ben je verzekerd van het beste aanbod voor de beste prijs.

Let op! Een financiering kan alléén tot stand komen wanneer minimaal één van jouw leveranciers bij ons als partner is aangesloten. Wanneer wij jou voorstellen aan een of meerdere van onze partner leveranciers kom je altijd in aanmerking voor een financiering mits je aan de voorwaarden voldoet.

De voordelen zijn voor elk bedrijf en elke situatie verschillend. Onderstaand vindt je enkele voorbeelden:

  • Jouw bedrijf kan groeien / uitbreiden zonder dat je in één keer een grote uitgave hoeft te doen, dit komt ten gunste van je liquiditeit.
  • Meer wensen realiseren door beschikbaarheid meer kapitaal.
  • Een inrichting kan je gedeeltelijk of volledig (100,00 %) laten financieren.
  • Het werkkapitaal van jouw onderneming blijft volledig beschikbaar.
  • Je kan vaak kiezen of je de inrichting volledig op de balans van de financiële partner wilt laten staan, of niet.
  • De onderneming behoud de solvabiliteit (verhouding eigen/vreemd vermogen).
  • De kosten van een financiering kunnen geboekt worden op uw resultatenrekening.
  • Het risico op waardevermindering van uw inrichting is uitgesloten.
  • Door betaling in vaste termijnen kan je gemakkelijker budgetteren.

Contact

+31 (0)20 244 0318
helpdesk@interieurfinanciering.nl

Adres / locatie

Wij hebben in nederland meer dan 50 adviseurs en bezoeken/ontvangen jou graag op een locatie naar wens.

Waarom kies je voor financieren via Interieurfinanciering.nl?

Persoonlijk advies bij jou in de regio

Met meer dan 50 adviseurs in het land, zitten wij altijd bij jou om de hoek. Je krijgt altijd een adviseur die jouw ‘taal’ spreekt.

Van financiering tot oplevering

Nog geen bedrijf voor oplevering? Wij helpen jou van de financiering tot aan oplevering. Samen met onze partners zorgen wij altijd voor het beste aanbod voor beste prijs.

Altijd een passende financiering

Wij werken samen met meer dan 80 financieringsverstrekkers, hierdoor weten wij altijd welke financiering bij jouw situatie past.

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Alleen cijfers toegestaan

Start je financieringsaanvraag

1
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!
Powered by