Partner worden

Partner worden

Wil jij financiering en/of lease mogelijkheden voor interieur en apparatuur aanbieden aan jouw klanten? Meld je aan nu als leverancier. 

#1

Platform voor interieur financieringen en lease

€39.745.000

Gerealiseerd aan inrichting financiering t/m 2019

50+

Adviseurs in Nederland, dus altijd bij jou om de hoek

20+

Jaar ervaring met financieringen en lease

Aanmelden als leverancier

Altijd in samenwerking met leveranciers
Om onze dienst
gratis, en de diensten van financieringspartijen zo goedkoop mogelijk, aan klanten te kunnen aanbieden kan een financiering alléén tot stand komen wanneer minimaal één leverancier bij ons is aangesloten als partner.

Voordelen voor jou als leverancier

  • Zekerheid betaling
  • Hogere orderwaardes
  • Meer klanten
  • Concurrentievoordeel
Meer informatie? Download de partner informatie   PDF.

Aanmeldformulier

Wij bellen jou binnen 24u (werkdagen) om de aanmelding te bespreken.

Waarom kies je voor financieren via Interieurfinanciering.nl?

Persoonlijk advies bij jou in de regio

Met meer dan 50 adviseurs in het land, zitten wij altijd bij jou om de hoek. Je krijgt altijd een adviseur die jouw ‘taal’ spreekt.

Van financiering tot oplevering

Nog geen bedrijf voor oplevering? Wij helpen jou van de financiering tot aan oplevering. Samen met onze partners zorgen wij altijd voor het beste aanbod voor beste prijs.

Altijd een passende financiering

Wij werken samen met meer dan 80 financieringsverstrekkers, hierdoor weten wij altijd welke financiering bij jouw situatie past.

Referenties van onze klanten

Klant uit Eindhoven
Read More
Samen met 2 partners ben ik een restaurant begonnen in Eindhoven. We hadden al 2 restaurants. Voor het nieuwe restaurant konden wij ongeveer 1/4e van het complete interieur zelf financieren, voor het overige deel hebben wij Interieurfinanciering.nl en hun leveranciers ingeschakeld. Uiteindelijk is door een gesloten crowdfunding campagne de financiering geregeld. Het traject heeft in totaal 5 weken geduurd.
Klant uit Den Haag
Read More
Voor hotel in Den Haag hebben wij een leaseprogramma kunnen afsluiten voor onze nieuwe keuken die gebruikt wordt voor het bedienen van grote groepen en recepties. Interieurfinanciering.nl heeft geholpen met het uitwerken van onze leasewens, die uiteindelijk door een leasepartij is verstrekt voor een periode van 5 jaar, bedankt!
Klant uit Zandvoort
Read More
Voor een strandtent in Zandvoort hebben wij het gehelele interieur, de bouw en het meubilair laten financieren. Onze leverancier heeft ons voorgesteld aan Interieurfinanciering.nl. Zij hebben ons begeleid in het opmaken van alle documentatie, die we vervolgens samen hebben voorgelegd aan een kredietverstrekker voor MKB. Na 4 weken hadden we akkoord en konden onze leveranciers aan de gang, perfect.
Klant uit Waalwijk
Read More
Voor ons bedrijf in Waalwijk hadden wij een bedrijfsrestaurant nodig. Omdat wij het kapitaal voor de verbouwing graag voor andere doeleinden vrij wilden houden, zijn wij door onze leverancier voorgesteld aan Interieurfinanciering.nl . Samen hebben wij het financieringsvoorstel bij drie banken neergelegd, waarvan wij in zee zijn gegaan met de bank met de beste rente.
Klant uit Arnhem
Read More
Voor de gedeeltelijke financiering van onze kantoorverhuizing zijn we door onze projectinrichter gekoppeld aan dit bedrijf. We hadden alle informatie al goed op orde en konden vrij snel starten met onze propositie neer te leggen bij diverse financieringspartijen. Uiteindelijk bleek een MKB financieringsverstrekker met een goede rente voor ons de juiste partij.
Klant uit Brabant
Read More
Voor ons vakantiepark in Brabant hebben wij een nieuw restaurant laten financieren in samenwerking met Interieurfinanciering.nl. Het gehele project, de bouw, meubilair en de keuken is uiteindelijk gedeeltelijk zelf en gedeeltelijk door drie investeerders gefinancierd.
Klant uit Hilversum
Read More
We zijn 2 jaar op zoek geweest naar een partner die onze nieuwe vestiging van ons restaurant wilde financieren, dit is eindelijk gelukt met de hulp van Interieurfinanciering.nl en onze leveranciers. Omdat wij zowel de meubels als interieurbouw wilden financieren, was het een lastige vraag. Uiteindelijk hebben we via een crowdfundingplatform onze droom werkelijkheid kunnen maken.
Klant uit Utrecht
Read More
Voor de bank waren de cijfers van onze horecazaak in Utrecht niet voldoende. Onze leverancier stelde ons voor aan Interieurfinanciering.nl. Zij hebben met wat aanpassingen op onze informatie meer dan financiering weten te regelen. Er is uiteindelijk een investeerder in ons bedrijf gestapt om ons zowel financieel als met kennis te ondersteunen. Wij zijn hier enorm dankbaar voor!
Previous
Next

Zullen wij contact met jou opnemen?

Wil je eerst meer informatie of heb je nu geen tijd om de aanvraag in te vullen? Laat je e-mail en/of telefoonnummer achter, wij contacteren jou.

Alleen cijfers toegestaan
1
Hi, heb je vragen? Wij helpen jou graag via Whatsapp, wel zo makkelijk!
Powered by